Připravujeme obsah vaší stránky. Vyčkejte, prosím, dokud se stránka nenačte.
Úvod > Články a inspirace > Ekologický, recyklovatelný, plovoucí dům na vodě.

Ekologický, recyklovatelný, plovoucí dům na vodě.

Po letech výzkumu společnost EcoFloLife vyvinula WaterNest 100, ekologický dům plovoucí na vodě, navržený známým italským architektem Giancarlo Zema. Obytný prostor činí až 100m² a výška objektu dosahuje 4 metrů.

Interiér plovoucího domu se vyznačuje tím, že je teplý a přívětivý má moderní styl a je inovativní. Vůně dřeva se hrne do prostoru a z něj i ven. Velká okna umožňují množství světla vstoupit a prosvětlit vnitřek domu. Vybavení je z vysoce recyklovatelných materiálů - a je výsledkem pečlivého výběru nejvhodnějších a zavedených ekologických moderních designů společnosti, čímž splňuje požadavky i nejnárošnější klienteli.
Přírodní materiály, uklidňující barvy vám umožní žít v exkluzivním prostředí v přímém kontaktu s přírodou. Můžete si přečíst dobrou knihu osvětlenou paprsky slunce procházející okny, poslouchat hudbu v příjemně akusticky navrženém prostředí.

Dům je vyroben výhradně z recyklovaného lamelového dřeva a hliníkového trupu. Balkóny se nacházejí po stranách a díky prostorným oknům nabízejí fascinující výhled na nádherné vodní prostředí. Koupelnové a kuchyňské světlíky jsou umístěny na dřevěné střeše, stejně jako 60 čtverečních metrů fotovoltaických panelů, které jsou schopny generovat až 4 kWp, které napájí interní prostory plovoucího domu.

Všemi těmito pokoji: obývací pokoj, jídelní kout, ložnice, kuchyň a koupelna je možné vybavit interiér. V závislosti na různých potřebách je možné tyto pokoje upravit pro samostatnou práci, či hobby. Tento dům je výhradně pro lidi, kteří chtějí žít samostatně a v naprosté harmonii s přírodou. Plovoucí dům může být umístěn podél vodních toků, jezer, korálových útesů, nebo mořských vodách. Použití materiálů a produkční systém dělají tuto jednotku velmi dobře recykovatelnou, a to až 98%. Pomocí propracovaných systémů, jako je například vnitřní přirozená mikroventilace a klimatizace, je dům klasifikován jako energeticky výhodné bydlení.

Plovoucí dům má několik možných konfigurací, a to v závislosti na ruzné pracovní potřebě, nebo správy domácnosti a chování jeho členů. Ideální volbou pro ekologický plovoucí dům je kancelář, Lounge Bar, restaurace, obchod, či jakákoliv jíná výstava tohoto plovoucího prostoru. Vybrané vybavení je luxusně designované, šetrné k životnímu prostředí a elegantní. Mimo to také splňuje i ty nejnáročenější požadavky současného bydlení.

zdroj: ecoflolife.com

Nalezněte kvalitní řemeslníky a firmy z vašeho okolí a ušetříte až 50%

Vyhledat řemeslníka, firmu

Řemeslníci pro váš dům, byt a zahradu

Ajajaj! Něco se pokazilo!

Na stránkách se objevila neočekáváná chyba. Zkuste prosím stránku přenačíst a akci zopakovat.
Pokud se chyba i nadále vyskytuje, kontaktuje nás prosím pomocí na e-mail info@internetstream.cz. Děkujeme.
Uloženo!